Nu skall det köras på

juni 21, 2022 0 av admin

Efter att ha kommit hem kunde jag arbeta med mer energi. Kursen på Canea tidigare i våras hjälpte mig att inse att företaget behövde en knuff och erbjöd även konsulttjänster som inkluderar Lean utbildning – en av deras mest populära är ”How To Get Better Quality Without Losing Any Time Or Money”. Som en person som har varit intresserad av att lära sig om det men inte haft tid tidigare eftersom man arbetar så många timmar varje dag som redan går i produktionsläge som chef/ägare samtidigt som man driver sitt eget företag!

Tänkte förklara för er vad utbildningen handlar om på bästa möjliga sätt.

I Lean-strategin tänker man på kunden och vad den behöver ur ett affärsperspektiv. Fokus ligger på att maximera värdet med mindre resurser, vilket kan göras på många olika sätt, t.ex. genom att förenkla processer eller förbättra kvaliteten med varje åtgärd som vidtas för att nå detta slutmål
Detta innebär att man skär bort slöseri så att det blir mer pengar över för att tillhandahålla tjänster i syfte att öka lönsamheten – allt underbyggt av hårda fakta i stället för rena gissningar!

Jag är skult taggad och hoppas verkligen att detta ger mig mer tid från arbetslivet genom att effektivisera företaget