Vikten att vara flexibel

september 13, 2019 0 av admin

Hejsan allihopa, Annika här :). 

Som sagt så anordnar vi ledarskapsutbildningar vid Dalälvens älvkant. Landskapet är dramatiskt och mycket vackert. Vår lokala natur ger oss också stora möjligheter att anpassa vårt utbud och anpassa hur och var utbildningarna äger rum, ex. beroende på antal deltagare. Vi försöker helt enkelt vara flexibla – och vi backar aldrig för en utmaning! 

När vi hade planeringsmöte för en av våra senaste kunder så märkte vi att trots nickanden och leenden att det var något som saknades i vårt erbjudande. Efter att vi sonderat med fler frågor så kom vi fram till att kunden egentligen ville ha utbildningen på en annan plats än på vår sedvanliga anläggning – men att de inte ville vara till besvär. Struntprat tyckte vi och insisterade på att lösa problemet med en alternativ utbildningsplats. Efter mötet var vi taggade, men vi insåg att det innebar en hel del praktiska frågor att ta tag i. 

Det var sensommar så rent teoretiskt så var det inga större problem att anlägga en tillfällig uteplats till utbildningen – men sensommar till trots är ju knappast vädret att lita på… så vi oroade oss för att vi hade lovat för mycket. 

Men till slut var lösningen mycket enkel – den enklaste plattkonstruktionen och ett Plasttak

Lärdomen är att det mesta går men att man inte ska krångla till saker. Samt att både kunden och vi som arrangör blir extra lyckliga över arrangemanget när vi lyckas tillhandahålla en speciallösning. Så tveka inte – berätta för oss exakt vad ni vill ha så lovar vi att försöka hitta en lösning! 

Vi hörs snart igen!