Lyckad tillställning

augusti 29, 2019 0 av admin

Hej på er! Hur mår ni?

Jag måste berätta om kick-offen vi hade som jag berättade om senast, det blev så himla lyckat och väldigt uppskattat av alla. Först och främst så var det så otroligt mycket god och härlig mat, det var en väldigt sommrig buffé av massa olika härliga sallader och bröd, salami och andra pålägg, grillade spett och kött i olika varianter, massa grillade grönsaker, härliga såser som hummus oh hemmagjord aioli. Efterätt var det också och då var det vanliga hederliga jordgubbstårtor som känns så himla somrigt och smakar så fantastiskt gott!

Vi lekte massa olika lekar och samarbetsövningar som var väldigt roliga faktiskt. Vi hyrde också vattenscooters och vattenskidor som jag pratade om senast och det var helt galet roligt. Jag tror att varenda en av oss åkte minst en gång var så det var riktigt uppskattat och roligt vilker alltid känns kul när man ändå lagt ner ganska mycket tid och kraft på att planera något sånt här. Jag har massor va roliga filmklipp och bilder på när alla åker och jag tänkte faktiskt skriva ut några va dem på alla anställda och sätta ihop i något slags collage och sätta upp i vårat lunchrum. Dels så att vi inte glömmder den här känslan av glädje och samarbete som vi hade under den här dagen men också av alla roliga bilder som ibalnd kunde se kanske tokiga ut med olika skäckslagna ansiktsutryck haha! Jag lovar att hålla er uppdaterade här på bloggen om collaget och alla reaktioner på det om jag lyckas slänga ihop något.. Mer info här! Helt enkelt…

Eftersom vi själva arbetar med att lära ut ledarskap känner vi att det är så viktigt att tillsammans ha en bra gruppdynamik som lägger grunden till vår kommunikation här i jobbet tror jag, vilket är superviktigt. Därför brukar vi såhär i början av varje kvartal slänga ihop någon typ av kickoff och samarbetsdagar. Det behöver såklart absolut inte vara såhär stora tillställningar varje gång som det var denna gången, det räcker ibland bara med att gå ut och äta ihop alla tillsammans, en vanlig AW liksom.

Water, Water Sports, Water Skiing, Waterskiing