Kick-off

juli 25, 2019 0 av admin

Hej!

Hur står det till i semester-tiderna, idag är det jag, Annika som skriver igen och hoppas att ni mår bra, det gör jag. 

I det förra inlägget berättade jag mycket om oss och hur vi fungerar och ser ut som företag, väldigt kul att höra att alla här på jobbet har läst inlägget och tycker att det var välskrivet och en bra presentation om oss som stämmer väldigt bra överens med verkligheten och hur det ser ut hos oss.

Denna vecka som kommer, alltså nästa vecka,  är det många anställda som kommer tillbaka från sin semester, därför sitter jag just nu tillsammans med några andra tjejer i teamet och såklart lenas hund “Fiffi” som sitter i sin hundbur, och klurar på en slags “välkommen tillbaka teamet” överraskning. Vi vill ha någon slags kickoff inför hösten och ett roligt sätt att välkomna tillbaka alla efter semestern, vilket annars kan vara en ganska deprimerande tanke att; “nu är semestern för iår, som jag längtat så mycket efter,  över”. Även om vi förstår och tycker att man ska välkomna alla känslor så vill vi försöka avleda den med en härlig positiv nystart in i ännu ett härligt jobb-år tillsammans. 

Vi har just nu bestämt att vi ska vara här på jobbet, utomhus, eftersom det ska vara så fantastiskt fint väder hela nästa vecka, och vi har ju den vackra dalaälven precis här utanför. Så vi ska beställa catering buffé mat och hyra vattenscooters och vattenskidor för att ha en kul och utmanande aktivitet att göra tillsammans!  Vad tror ni om det? Vi tycker det ska bli jätteroligt, efter mat och aktiviteter tänker vi att vi ska koppla av med lite goda efterrätter och snacks runt lägerelden vid vattnet och bara mysa, ta det lugnt och prata med varandra. Vi tycker det är viktigt att vi alla, som arbetar tillsammans varje dag, ser varandra och kan knyta an så vi lever i en trygg miljö på jobbet. 

Hur har ni det på era arbetsplatser och brukar ni också ha någon slags kickoff efter sommar-semestern inför hösten ihop? Berätta gärna!

Scooter, Sea, The Reflection Of The Sun, Water Sports