En presentation av vårt företag

juli 5, 2019 0 av admin

Varmt välkomna till Leader Dalälvarna!

Vi är ett företag som håller i ledarskapsutbildningar precis vid älvkanten och vi använder oss både av Dalälven och den lokala naturen i våra utbildningar. Jag som skriver heter Annika och är kommunikationsansvarig här på företaget och det är helt enkelt mig ni kommer få höra mest av. Jag jobbar vitt och brett med kommunikationsfrågor och det kan vara alltifrån vad som ska stå på vägskyltarna för att våra gäster ska hitta hit till influencer marketing. Ett otroligt roligt och utmanande jobb.

Leader Dalälvarna är nu inne på sitt femte år och jag har varit med sedan start. Vi är nu ett gäng på 17 personer varav 8 är föreläsare och utbildare, vi andra har olika roller för att tåget ska fortsätta att gå framåt. Vi har exempelvis några tjejer som har hand om ekonomi, bokföring och allt administrativt. Vi har två stycken projektledare/utvecklare som tar fram nya koncept och tillsammans med utbildarna utvecklar våra utbildningar. Sedan har vi även tre grabbar / gubbar som har hand om markservicen, så som gräsklippning, reparationer och fungerar allmänt som våra hustomtar!

Det går en röd tråd genom företaget och alla vi som jobbar här har en sak gemensamt – vi älskar utveckling på ett eller annat sätt. Vi är riktigt duktiga på att utmana våra kunder, men vi är ännu bättre på att utmana varandra! Det tycker jag gör mycket för sammanhållningen och team känslan. Det är aldrig någon som backar om vi ska göra någon aktivitet tillsammans eller neggar om någon kommer med en ny idé – här finns alla möjligheter.

I våra utbildningar så fokuserar vi mycket på människor som på något sätt ska leda barn – exempelvis idrottslärare, fotbollstränare eller fritidspedagoger. Det är ofta nyutbildade lärare inte tycker att ledarskapet från högskoleutbildningen inte var tillräckligt och kompletterar med en kurs hos oss.

Det är dessutom ofta det kommer chefer, mellanchefer och projektledare från familjeföretag till oss, just för att det kan vara svårt att leda familjemedlemmar eller släktingar utan att det blir lite gnissel. Och vi vill lära ut ett ledarskap där det inte ska vara en risk att trampa någon på tårna.

Vi arbetar för ett ledarskap som innebär att den som ska bli ledd, leder sig själv.